Здравейте! Покрай намаленията преди нова година се сдобих с този модел ски панталони, които ползвам за преходи - Trespass Kristoff. За съжаление по време на последният ми преход успях да ги скъсам с котките около областта на коляното. Някой има ли идея къде мога да ги поправя? Дупката не е голяма и е близо до шев. Външната част е 100% полиестер (поне така пише) Прилагам и малко снимки. Благодаря предварително!
Последната промяна е направена от баир_будала на Чет Мар 05, 2020 5:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Мар 02, 2020 8:02 pm
Ozzi
Re: Ремонт на скъсани ски панталони
баир_будала написа:
има едно нещо наречено игла (внимавай ,остро е !)
и едно нещо наречено конец
ако не знаеш как да ги използваш ,попитай по-възрастен роднина
Ходил съм в казармата и знам как се ползва, но си мисля че има и по-елегантни начини. За това попитах.
Пон Мар 02, 2020 8:59 pm
regnauld
Ако панталона е софтшел, на шивач. По-елегантно от това не вярвам да има Ако е горетекс, продават се лепенки.
Вто Мар 03, 2020 12:45 am
slavei
Понеже не съм сигурен дали мога тук да сложа контакт на шивач ви писах на ЛС
Чет Мар 05, 2020 4:22 pm
djogobg
аз на hardshell слагах армирано тиксо(ducked tape), обаче пада в пералня, та започнах с течна гума на Бизон да слагам - една капка е достатъчна, размазваш я и става много здраво. Ако го направиш отвътре, отвън почти не си личи.
Чет Мар 05, 2020 9:44 pm
Ozzi
Благодаря! Вече го дадох за ремонт и ще споделя как се е получило.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети