Трябва да са актуални, хижарите са си същите от доста години вече. Хижата се води една от най-добрите в Рила - на хубаво място с хубави хижари.И най-хубавата "баня" (за мен) - на реката .
Интересува ме и как са условията на хижата и др.полезно инфо, ако може да споделите за нея.
Миналата година горе-долу по това време бяхме със съпругата ми там. Пламен и Христина мисля, че се казваха хижарите ни посрещнаха. Христина готви страхотно. Имаше няколко вида бира и то на нормални цени. Хората се стараеха да ни угаждат. Стаите са чисти и завивките миришат на чисто. Имай в предвид, че аз съм с астма и има ли нещо нередно веднага го усещам, но тук просто няма. Единственото неудобство е липсата на баня. И въпреки това сме много доволни от всички и пак бихме отишли там.
_________________ Опитът се натрупва с броя натрупани повреди. Когато повредите всичко - ставате експерт!
Чет Авг 06, 2020 3:37 pm
Yan4o
Както писах по-горе - баня има. Даже няколко бани. Само времето не винаги е подходящо за баня.
3 пъти сме били на Заврачица в последните 5 години и определено е хижата, в която се връщам с най-голям кеф. Прекрасни хора.
Чет Авг 06, 2020 3:45 pm
EXIIIT
Дайте актуален тел. на х. Иван Вазов
Пет Сеп 18, 2020 3:21 pm
Svetlio70
Благодарско
Пон Сеп 21, 2020 9:07 am
ray
Изходе, много ми е драго да те срещна! А пък ако знаеш последния път като бях на вазов ква ракия и кво кафе ... а ква компания... хем беше баш едно такова късно есенно време... А дано ако ходите натам да изкарате добре.
Пон Сеп 21, 2020 4:30 pm
EXIIIT
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети