Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1187 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Търся старо/бракувано въже
Здравейте, приятели! Търся около 50 м старо въже, обещавам, няма да се катери с него, няма да се слага и височинно топлоизолация. Идеята е да опъна един парапет по дувара на съседа успоредно на мега стръмната ми улица. За зимата. За жената. За нейно психическо успокоение. Преди 3 години екипирах маршрута, тогава беше бременна. Купих въже , но с времето се отпусна и изгоря. Бих купил хубаво, макар старо на цената на ново. Предполагам статично трябва да бъде. Този път ще го прибера след последния сняг, да не гори допълнително през месеците когато не се ползва.
Сещам се за поне двама от тези среди, които ако нямат налично, могат да ме насочат. Знам че по принцип бракуваните такива ги режат, именно за да няма инциденти с тарикати алпинисти....
Благодаря предварително!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети